Skötselråd

Om du sköter om dina produkter kommer de hålla länge framöver. Här följer lite generella skötselråd för våra produkter.

PRYDNADSKUDDAR
När du ska tvätta våra prydnadskuddar tar du ut innehållet och tvättar endast överdraget. Överdraget kan maskintvättas i maximalt 40 grader. Torktumla inte överdraget, om du behöver stryka det ska temperaturen på strykjärnet vara låg.

PLÄDAR
Våra plädar kan tvättas i 30 grader med liknande färger. Det bästa alternativet är att hängtorka din pläd, men det fungerar också att torktumla den på en låg värme.

POSTERS & CANVAS
För att rengöra posters och canvas kan du torka av dem med en torr mjuk trasa eller dammvippa. Var noga med att inte placera din poster, tavla eller canvas i direkt solljus.

TAPESTRY
När du ska rengöra din väggbonad kan du torka av den med en torr mjuk trasa. Om du behöver ta bort mer ingrodd smuts kan du använda en blöt trasa.

MITT KONTO
Önskelista
Logga in
Skapa ett konto

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Återställ lösenord

Glömt ditt lösenord? Skriv i ditt användarnamn eller epost-adress. Du kommer att få en länk via mail för att skapa ett nytt lösenord.

VARUKORG 0